Stiri/Blog

Stiri/Blog

Jan 4, 2017

Cum sa evitati problemele in locuinta dumneavoastra


Locuintele moderne sunt dotate adesea cu aparate electrocasnice de ultima generatie, acestea necesitand o atentie deosebita. Totul intr-o casa este interconectat, iar aparatele depind unul de altul pentru a putea functiona in mod corespunzator. De exemplu, de calitatea apei depinde buna functionare a masinii de spalat rufe, masinii de spalat vase, a centralei termice si a boilerelor.

Energia electrica alimenteaza totul intr-o casa si garanteaza functionarea optima a fiecarui aparat electrocasnic. Orice problema in variatia de tensiune poate duce la defectarea acestora si cauzeaza de multe ori probleme suplimentare si costuri aditionale. Verificarile tehnice perioadice sunt adeseori impuse de legislatia in domeniu.

Centrala si instalatia de gaze naturale trebuie verificate la fiecare 2 ani, iar problemele identificate trebuie rezolvate imediat pentru a nu va pune in pericol sanatatea. Chiar daca au un cost destul de mare, ele sunt necesare si va feresc de multe necazuri. Calitatea apei poate fi controlata folosind un sistem de dedurizare mai simplu sau mai complex, in functie de bugetul de care dispuneti.

Aparatele electrocasnice trebuie instalate de specialisti si reparate de service-uri autorizate de producator. Chiar daca garantia a expirat, nu ezitati sa apelati la serviciile post-garantie ale producatorului deoarece ele va ofera mereu calitatea dorita. Evitati sa apelati la servicii foarte ieftine sau la unele care afiseaza reduceri uriase, caci acei asa-zisi “specialisti” va pot defecta aparatele electrocasnice sau pot crea chiar mai multe probleme.

Acordand o minima atentie preventiei, veti proteja bugetul familiei si nu veti intampina probleme cu defectarea aparatelor electrocasnice care va asigura confortul in propria locuinta. Sfatul nostru este sa incheiati un abonament personalizat cu o firma de profil. In acest fel, veti cheltui mai putin, iar totul va functiona asa cum trebuie in casa dumneavoastra.