Despre noi

Despre noi

Mandas Instal SRL si-a castigat un loc de top pe piata instalatiilor si a serviciilor tehnice prin seriozitatea cu care a tratat dintotdeauna fiecare lucrare la care specialistii nostri au lucrat. Ne definim prin cateva calitati pe care le-am consolidat in timp: profesionalism, seriozitate si eficienta. Lucrurile bine facute si proiectele finalizate cu succes (inclusiv multe de mare anvergura) ne-au propulsat printre cele mai cautate firme din acest domeniu din Romania.

La noi, totul este foarte bine pus la punct, multumirea clientilor fiind o prioritate pentru specialistii Mandas Instal SRL. Proiectele la care lucram acopera toate domeniile tehnice, atat cele casnice, cat si cele industriale. Executam cu drag si profesionalism orice lucrare in care suntem implicati si ducem la bun sfarsit tot ceea ce este necesar pentru confortul oamenilor.

Intervenim prompt oriunde suntem solicitati, inclusiv atunci cand sunt implicate lucrari urgente. Echipa noastra experimentata de instalatori, electricieni, tehnicieni, lacatusi si specialisti in montarea si repararea mobilierului va poate oferi solutii la cele mai presante probleme pe care le intampinati acasa sau la birou.

Aveti o firma si doriti sa beneficiati de servicii complete de reparatii si mentenanta? Nimic mai usor!

Mandas Instal SRL va sta la dispozitie cu pachete de servicii personalizate pentru dumneavoastra, adaptate oricarui tip de buget. Serviciile noastre de reparatii, intretinere si consultanta in domeniile tehnice sunt disponibile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

In plus, colaboram inclusiv cu asociatiile de locatari, carora le oferim o gama larga de optiuni pe termen lung. Tot ceea ce facem este insotit de facturi si autorizatii, toti angajatii nostri sunt calificati si se perfectioneaza constant in meseria lor, astfel incat satisfactia tuturor clientilor sa fie la cel mai inalt nivel.