Servicii

Servicii oferite de Mandas Instal SRL

Putem rezolva orice problema apare in casa dumneavoastra! Expertii nostri intervin in cel mai scurt timp, la orice ora din zi si din noapte, pentru remedierea imediata a defectiunilor de orice natura aparute intr-o locuinta si nu numai.

Specialistii Mandas Instal SRL nu sunt simpli “mesteri”, asa cum probabil cunoasteti de pe piata libera. Ei sunt specialisti cu experienta de mai multi ani in domeniu, totul probat cu documente de studii, calificari si stagii de perfectionare urmate in tara si in strainatate.

Orice reparatie executata de noi beneficiaza de garantie, totul oferit pe baza actelor, conform standardelor de calitate aprobate la nivel national de autoritatile in domeniu. Nu sfatuim niciun client sa lucreze fara factura si sa ajunga la o “intelegere” cu un electrician, instalator sau alt specialist.

In scurt timp, poate constata ca a fost pacalit si nu mai are nicio posibilitate de a-si recupera banii sau de a beneficia de garantie. Pericolele care pot aparea intr-o locuinta din cauza lucrarilor necorespunzatoare sunt numeroase. E de ajuns sa mentionam aici pericolul de foc si de inundatie pentru a ne da seama ca in cazul acestor lucrari nu e loc de greseala.

In ceea ce facem dorim sa existe mereu transparenta maxima, iar clientii cunosc inca de la inceput pretul fix al interventiei. Fara “targuieli” si incercari de a mai “umfla” pretul, asa cum se intampla in alte cazuri. La Mandas Instal SRL nu e loc de asa ceva.

Dupa fiecare lucrare sau reparatie dorim sa cunoastem parerea clientului si sa avem un feedback de la el. Tinem cont de fiecare sfat sau eventuala nemultumire pentru a ne imbunatati serviciile din ce in ce mai mult.

Oferim cele mai bune servicii si dispunem de cei mai buni specialisti precum:

  • Instalatori specializati in instalatii sanitare si termice (montaj si reparatii centrale termice si calorifere)
  • Electricieni
  • Montaj, intretinere si reparatii aparate de aer conditionat
  • Montaj electrocasnice
  • Lacatusi
  • Montaj si reparatii mobila