Stiri/Blog

Stiri/Blog

Jan 4, 2017

Inlocuire sifon baie


Stim ca in domeniul instalatiilor calitatea lucrarilor poate garanta clientului satisfactia pe termen lung, tocmai de aceea, ori de cate ori specialistii nostri executa o lucrare de montare sifon, respectam minutios etapele si procedurile tehnice. La finalul lucrarii, inainte de predare, realizam toate testele de verificare pentru a ne asigura ca nu exista nici o problema din punct de vedere tehnic.

Un instalator profesionist stie ca sifoanele sunt de mai multe feluri si dimensiuni, pornind de la sifon pentru chiuveta de la bucatarie Dn40 si mergand pana la sifon chiuveta baie - Dn32, ceva mai mic ca dimensiune.

Functionarea sifoanelor se bazeaza pe un principiu simplu - acela al unei diferente de inaltime intre golirea laterala si capatul tevii de scurgere. Sifoanele sunt prevazute in partea de jos cu capace filetate ce permit eliminarea depunerilor solide.

Principiul de functionare al sifonului se bazeaza pe existenta unei diferente de inaltime intre golirea laterala (mai sus) si capatul tevii de scurgere (mai jos) fiind astfel posibila existenta unei inchideri hidraulice de cativa cm sau de furtunurile flexibile.

La partea inferioara sifoanele sunt prevazute cu capace filetate ce permit curatarea de depuneri solide. Furtunurile flexibile au, la un capat, un ventil de scurgere Dn32 sau Dn40, iar la capatul opus un stut de plastic, corp comun cu furtunul flexibil.